Luxe villa in de Simli wijk in Nieuwpoort-Bad

Stel je voor dat jij deze droomvilla in Nieuwpoort-Bad jouw (t)huis kon noemen. Het zou zomaar kunnen. Want deze bouwgrond met super-de-luxe nieuw te bouwen villa is nu te koop. En als we zeggen super-de-luxe, dan bedoelen we écht met alles erop en eraan.

Het bouwperceel van Villa Camille situeert zich op 10' wandelen van het bruisende Nieuwpoort-Bad en het strand. Gelegen in de residentiële Simli-wijk biedt het ruime terrein unieke architecturale mogelijkheden.

  • 1.495 m2
  • 532 m2
  • 5
  • 5
  • 4

Ontdek deze woning

contractor:
Massimmo Villabouw
architect:
Plantec Architecten

In het kort:

- Wonen in Nieuwpoort-Bad

- Residentieel gelegen in de Simli-wijk op wandelafstand het strand.

- Ruime bouwgrond, ruime woning.

- Luxevastgoed aan zee.

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 532 m2 en omvat op straatniveau (185 m2) 4 garageplaatsen, een grote polyvalente ruimte, een technische berging en wijnkelder. Op het gelijkvloers (346 m2) vinden we een luxueuze leefkeuken met bijkeuken, een ruime zithoek met open haard, een bureau en leeshoek en 5 slaapkamers met 5 ensuite-badkamers.

De bouwaanvraag werd ingediend. De planindeling, technieken & afwerking zijn nog helemaal aan te passen naar wens.

Kwaliteit is alvast gegarandeerd. En met de architectuur & afwerkingsgraad van Massimmo Villabouw is het er elke dag zalig wonen!

Voor deze unieke woning heb je een totaalbudget voorhanden van zo'n 2,6 miljoen euro exclusief kosten of zo'n 3,1 miljoen euro inclusief registratie & BTW.

De beste technieken, high-end maatmeubilair, de schilderwerken, de tuinaanleg én het zwembad zijn hierbij inbegrepen.

If you do it right, it will last forever

Massimo Vignelli