Moderne nieuwbouwvilla op maat (in optie)

Zie je jezelf elke dag thuiskomen in een moderne nieuwbouwvilla in het landelijke Moortsele? Rustig gelegen, op wandelafstand van het dorpscentrum met zijn gezellige cafeetjes.

Dat kan! Want op een ruim perceel bouwt Massimmo Villabouw een moderne open bebouwing, helemaal op maat van jouw wensen & voorkeuren.

We doopten deze woning: Villa M&M.

  • 1031 m2
  • 247 m2
  • 4
  • 2
  • 1,5

Ontdek deze woning

contractor:
Massimmo Villabouw
architect:
BSS Architecten

Het bouwperceel van Villa M&M situeert zich op wandelafstand van het dorpcentrum van Moortsele, deelgemeente van Oosterzele, en op 5 minuten rijden van de E40. Gelegen op het einde van een doodlopende straat, is het terrein zalig rustig gelegen.

Massimmo Villabouw bouwt er helemaal volgens jouw wensen en voorkeuren een moderne nieuwbouwvilla.

Het ontwerp dat als voorbeeld werd opgemaakt heeft een bewoonbare oppervlakte van 247m2 en telt 4 slaapkamers, maar houdt geen verplichting in.

Het voorbeeldontwerp werd ingedeeld als volgt:

- Op het gelijkvloers is er een bebouwde oppervlakte van zo'n 150m2 met een ruime enkele garage, een berging en een inkom met vestiaire en toilet, mooie leefruimtes en een bureau.

- De verdieping (97m2) telt 4 slaapkamers, waarvan 1 master met aparte badkamer en dressing. Op de nachthal vind je een extra badkamer en toilet.

- Daarnaast heeft de woning ook een overdekte inkom en een overdekt terras (zo'n 30m2 luifelpartijen).

Ziet jouw toekomstige droomwoning er anders uit? Geen probleem. Een ontwerp op maat is perfect mogelijk.

If you can dream it, you can do it.

Walt Disney