Bezoek & beleef onze kijkwoning

Tijdens je bezoek aan onze kijkwoning en inspiratievilla geef je je ogen volop de kost. Je ziet ons vakmanschap, maakt kennis met onze manier van werken en met onze communicatiestijl. Zo weet je perfect wat je kan verwachten wanneer je een moderne villa laat bouwen.

Bezoek de kijkvilla

photography:
Jonah Samyn

Welkom in onze unieke kijkwoning.

Midden in de velden, waar een oude fermettewoning stond, realiseerden we in 2024 onze nieuwe kijkwoning.

We opteerden – hoe kan het ook anders – voor moderne architectuur en kozen materialen die perfect in de omgeving passen. Mét een knipoog naar de geschiedenis van het perceel. Kom ontdekken waarom deze moderne villa toch een combinatie vormt van oud en nieuw. Eenmaal je binnen bent, snap je wellicht waarom wij er stiekem (of eigenlijk niet zo stiekem) helemaal verliefd op zijn.

Bouwen is maatwerk

Vind je de gevel van onze kijkwoning ‘nogal speciaal’ (als in: je bent niet helemaal zeker of dit jouw smaak is)?

Dat snappen we helemaal. Het is dan ook een bijzondere keuze die deze woning opvallend en apart maakt. Maar wees gerust: dit is geen kijkwoning in de klassieke zin van het woord. Ze dient niet om identiek na te bouwen. Integendeel, al onze realisaties zijn compleet uniek en op maat.

Als bouwteam kunnen wij elke look & feel van moderne villabouw aan. Tijdens je rondleiding in onze kijkwoning krijg je een demonstratie van onze kennis en kunde op vlak van bouwen, technieken en afwerking.

Sneak Peek

Wil je graag langs komen?

Maak je afspraak met Lynn via lynn@mass-immo.be of 0472 230 782.

Bezoek onze kijkwoning