Bezoek & beleef onze kijkwoning

We weten hoe belangrijk een warme, familiale woonplek is. Dus uiteraard ga je bij het bouwen van een droomvilla niet over één nacht ijs.

Via een bezoek aan onze kijkwoning en inspiratievilla, maak je alvast kennis met onze stijl en vakkennis. Zo weet je perfect wat je kan verwachten wanneer je een moderne villa wil bouwen.

Bezoek de kijkvilla

Welkom in onze unieke kijkwoning – naar een ontwerp van het Belgische architectenduo Benny Govaert & Damiaan Vanhoutte.

Niets doet vermoeden dat deze strakke, ruime, energiezuinige villa in een klassieke verkaveling in het Oost-Vlaamse Oosterzele staat.
Deze villa ademt letterlijk Massimmo Villabouw - het is dan ook onze eigen unieke woonst.

Uniek bouwen

De woning is opgevat als een moderne versie van een kangoeroewoning of ‘tripletvilla’. Op de eerste en tweede verdieping wonen Pascal en Ann in de penthouse. Op het gelijkvloers hebben hun volwassen kinderen Lynn en Massimo elk een eigen loft.

Een ruime ondergrondse garage maakt verbinding met de gezinswoning en het kantoor van de buren: Els - de zus van Ann -, haar man en drie kinderen. In die woning is de mogelijkheid voorzien voor de creatie van een zorg-, kangoeroe- of meegroeiloft in een tweede fase.

Energiezuinige smart villa

Als bezoeker van de kijkvilla kan je dus heel wat types woningen bekijken en beleven.

De woningen voldoen op vlak van energie en isolatie aan de verschillende wensen en noden van de bewoners. Driedubbel glas en goed geïsoleerde buitenmuren worden gecombineerd met een ventilatiesysteem D en een geothermische waterpomp met vloerverwarming en passieve vloerkoeling.

Het ‘Smart Home’ domoticasysteem biedt efficiënt energiebeheer, toegangscontrole, vooraf ingestelde sferen, audio en bediening van screens & gordijnen. Tot slot maakt de huislift het gebouw klaar voor levenslang wonen. Op deze manier is onze eigen woonst een sterk staaltje van ons kunnen op vlak van villabouw.

Geruste toekomst

“We rijden op gemeenschappelijke grond naar de ondergrondse garage en dan splitsen we op, elk naar ons eigen huis”, vertelt Pascal. “Onze kinderen delen de tuin en het onderhoud en wij genieten ervan om, nu onze kinderen volwassen zijn, opnieuw kinderloos te wonen zonder dat we hen ook echt hoeven te missen (lacht)."

Kortom: we besparen met deze unieke villa op onnodige kosten en winnen ruimte, terwijl we denken aan de toekomst met flexibele woonindelingen, duurzame technologieën en familie in de buurt.

Begeleiden we enkel het bouwen van dergelijke triplets? Uiteraard niet. Maar onze moderne kijkwoning geeft onze bezoekers een prima voorbeeld van ons kunnen op vlak van villabouw, technieken én afwerking.

Bouwplannen?

Bezoek onze kijkvilla

Sneak Peek

Wil je graag langs komen?

Maak je afspraak met Lynn

via lynn@mass-immo.be of 0472 230 782.

Bezoek onze kijkwoning