5 tips voor een geslaagde housewarming party

Yes, je nieuwe woning is klaar!

En we snappen dat hé: die verhuis levert veel gedoe op. Waardoor je misschien denkt: moet dat echt, zo'n housewarming? Maar geloof ons: zo'n feestje organiseren is écht de moeite waard.

Wij kunnen het aantal housewarmings intussen niet meer op één hand tellen, dus we delen graag onze 5 housewarming-tips!

Tip 1 - Rol letterlijk de rode loper uit

Een rode loper kost heel weinig, maar heeft een groots effect. Het hele gebeuren krijgt onmiddellijk een super feestelijke tint 🥳

Tip 2 – Overtrekschoentjes voor de gasten

Iedereen zal begrijpen dat jij geen zin hebt in vieze vlekken, zand of aarde op je gloednieuwe vloer. Voorzie overtrekschoentjes of vraag je gasten hun schoenen uit te doen. Op blote voeten of sokken voelt iedereen zich meteen thuis!

Tip 3 – Keep it simple

Spaar je energie en spendeer geen uren en dagen in de keuken. Kies voor originele, eenvoudige catering. Je opteert trouwens best voor gerechtjes zonder tomatensaus (dit is een tip binnen een tip 😜).

Check of de cateraar ook alle afwas weer mee naar huis neemt. Low effort, maximum result 💪

Wij werkten voor onze housewarmings al fijn samen met Würst Haute Dogs en A Way of Cooking. #notsponsored

Tip 4 – Nodig een fotograaf uit

Laat die camera of smartphone maar op je nachtkastje liggen en ga vooral lekker keuvelen en dansen met je gasten.

Zorg ervoor dat er een fotograaf langskomt. Dat levert je superleuke beelden op waarmee je achteraf steeds opnieuw het geslaagde feestje – wat toch een historisch moment is - kan herbeleven.

Tip 5 - Speech! Speech! Speech!

Je staat er misschien niet keihard voor te springen, maar een korte speech waarmee je alle aanwezigen even toespreekt, zorgt voor een officieel momentje tijdens het feest. Bedank iedereen die een handje toestak voor en achter de schermen van je bouwtraject. En laat gerust even de naam van je favoriete bouwpartner vallen 😉

Feest ze!

Enkele sfeerbeelden

Bouwplannen en graag eens kennismaken?

Maak vrijblijvend een afspraak