Luxe villa met wellness & zwembad in de Parel van Brabant

In een doodlopende straat in wijk Ten Doorn, op een ruim zuid georiënteerd perceel omgeven door prachtige bomen, realiseert Massimmo Villabouw een moderne open bebouwing, helemaal op maat van jouw wensen & voorkeuren.

We doopten deze woning: Villa Ella.

  • 1279 m2
  • 337 m2
  • 4
  • 2
  • 2

Ontdek deze woning

contractor:
Massimmo Villabouw
architect:
BSS Architecten

Het bouwperceel van Villa Ella is gelegen in de meest gegeerde verkaveling van Grimbergen midden in het groen op wandelafstand van centrum Beigem. Het is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor het gehele land. De E40, A12 en E19 zijn snel te bereiken en ook Brussel-centrum is amper 15km weg.

En omdat er nog een oude woning op het terrein staat, kan het verlaagd BTW-tarief bij sloop en heropbouw worden toegepast.

Het ontwerp dat als voorbeeld werd opgemaakt heeft een bewoonbare oppervlakte van 337m2:

Op het gelijkvloers bedraagt de bebouwde oppervlakte 137m2 met een ruime inkom met toilet & vestiaire, mooie leefruimtes met open keuken, een bureau en een polyvalente ruimte met sanitair.

Ook is er een dubbele carport van 44m2 en een overdekt terras (30m2) voorzien.

De verdieping (94m2) telt 3 slaapkamers, waarvan 1 master met aparte badkamer, dressing & dakterras. Op de nachthal vind je een extra badkamer en toilet.

Daarnaast heeft de woning ook een kelder van 106m2 die deels wordt ingericht als wellness.

De planindeling, technieken & afwerking zijn nog helemaal aan te passen naar wens.

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

Walt Disney