Luxueuze gezinswoning in landelijk Oosterzele

Zie je jezelf elke dag thuiskomen in een moderne nieuwbouwvilla in het landelijke Moortsele, deelgemeente van Oosterzele (Oost-Vlaanderen)? Rustig gelegen, op wandelafstand van het dorpscentrum.

Op een ruim perceel, met een uitstekende verbinding met de E40 (5km), bouwt Massimmo Villabouw Villa Alicea, een moderne nieuwbouwwoning, open bebouwing, die architecturaal perfect in de omgeving past.

  • 920 m2
  • 267 m2
  • 4
  • 2

Ontdek deze woning

architect:
Element architecten

In het kort:

- Wonen in Oosterzele (Moortsele)

- Rustig gelegen op wandelafstand van het dorpscentrum.

- Bouwvergunning reeds afgeleverd.

- Ruime bouwgrond, ruime woning

- ELEMENT architecten in actie: uniek wonen

De woning heeft op het gelijkvloers een ruime inkom met toilet, bureau, open leefruimtes en een dubbele wasplaats-berging.
Op de 1e verdieping tellen we 3 slaapkamers, een wasberging, een afzonderlijk toilet en luxueuze badkamer.
Op de 2e verdieping vinden we een zeer ruime master bedroom/polyvalente ruimte, waar perfect een 2e badkamer kan voorzien worden.
Daarenboven bestaat de optie de woning (deels of volledig) te onderkelderen en/of een bijgebouw te plaatsen in de tuinzone.

Er werd reeds een bouwvergunning afgeleverd, maar de planindeling, technieken & afwerking zijn nog helemaal aan te passen naar wens.

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

Walt Disney