Villa Ann in Drongen (verkocht)

In Drongen, deelgemeente van Gent (Oost-Vlaanderen), bouwt Massimmo Villabouw Villa Ann, een unieke moderne nieuwbouwvilla met wondermooi zicht op agrarisch gebied. Het project is zeer rustig gelegen, op het einde van een doodlopende straat, en biedt tegelijk een vlotte verbinding met de E40 (5 min rijden).

  • 920 m2
  • 303 m2
  • 3
  • 2
  • 2

Ontdek deze woning

architect:
NEST Architecten

In samenwerking met NEST Architecten werd een architecturaal concept uitgewerkt waarbij de troeven van de locatie volop worden uitgespeeld. De eerder gesloten voorgevel en zijgevels zorgen binnenin voor maximale privacy. De volledig opengemaakte achtergevel met groot overdekt terras en zicht op oneindig creëert een unieke binnen-buiten beleving.

De bouwgrond is 920 m2 groot en West georiënteerd. De nieuwbouwwoning heeft een bewoonbare oppervlakte van 303 m2, een overdekt terras van 39 m2 en telt 3 slaapkamers, 2 badkamers, een bureau, een dubbele garage en fantastische leefruimtes.

Bijkomend bestaat de mogelijkheid een lift te voorzien en/of de woning deels of volledig te onderkelderen.

I do not believe architecture has to speak too much. It should remain silent and let nature in the guise of sunlight and wind speak.

Tadao Ando